Ostrea Lyceum Ouderavonden

Lemio heeft het Ouderavond systeem gemaakt voor het Ostrea Lyceum. Dit houdt in dat de ouders zelf op het internet kunnen invullen naar welke docenten ze willen. Dit bespaart veel papierwerk want anders zouden er papiertjes worden ingeleverd worden bij het leerlingloket; waarna deze in een computer worden ingevuld.

Het systeem werkt nu samen met OuderavondExpert, een programma voor het roosteren van ouderavonden. In de toekomst moet dit allemaal op het internet gebeuren zonder dat er nog werk door mensen voor nodig is.

screenshot

Ostrea Lyceum Ouderavonden screenshot

reageer:

Voeg een reactie toe.
Fred Keijzer (op donderdag 05 oktober 2017 om 15:16)

Ik ben zover dat ik ouders een persoonlijke mail stuur, waarop zij kunnen reageren met een paar namen van docenten die ze willen spreken. Vervolgens typ ik dit over in een, door mijzelf geschreven systeem, dat de gegevens daarna overzet naar ouderavondexpert. Na afloop lees ik het "rooster" weer terug in mijn systeem en stuur ik weer persoonlijke afsprakenbriefjes per mail aan de ouders. Ik wil alleen het intekenen via een internetlink doen en dan die gegevens in mijn systeem inlezen.

Jack Muskens (op zaterdag 12 december 2015 om 09:34)

Hallo, De inschrijving doen wij digitaal. Het invoeren in ouderavondexpert gebeurt (helaas) nog steeds handmatig. Het inlezen van die data lukt ons niet. Hebben jullie het voor elkaar gekregen om de data in te lezen? Jack Muskens Roosterzaken TBL Oss

Patricia de Haan (op dinsdag 08 december 2015 om 05:13)

Hallo, Wij werken op hier ook met Ouderavond Expert, maar ouders moeten nog steeds strookjes inleveren, die ik vervolgens handmatig invoer. Het zou mooi zijn als dat digitaal kan. Ik zoek nog steeds naar een programma die dat en dat met Ouderavond Expert te koppelen is. Hebben jullie informatie hierover? Met vriendelijke groet, Patricia de Haan, Onderwijsassistent Techniek, Roostermaker Ouderavonden MaaswaalCollege Wijchen, locatie Veenseweg

© 2010 Lemio.nl, contact, rss-feed, by Geert Roumen, Xhtml valid